Sebens-metaalbewerking-bedum2Sebens Metaalbewerking is sinds 2010 actief, en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot allround toeleverancier als het gaat om het verspanen en bewerken van staal, RVS en aluminium. Ook non-ferro en alle soorten kunststoffen bewerken wij.

Dankzij onze veelzijdige werkplaats, uitgebreid machinepark en ruim voorraadprogramma zijn wij niet afhankelijk van anderen, en staan wij garant voor scherpe prijzen, korte levertijden en hoge kwaliteit.

Kennis, ervaring, precisie. In alle facetten van de metaalbewerking. Van grote matrijs frezen tot kleine spiebaan steken, tot een nieuw voorzetmes in uw kraanbak.

Wij zijn van alle markten thuis.

Wij streven in onze werkwijze naar een langdurige samenwerking, door middel van kwalitatief hoogwaardige producten en een persoonlijke benadering van de klant.

Werkplaats

Sebens-metaalbewerking-werkplaatsVoorheen was Sebens Metaalbewerking gevestigd in het pand van voormalig trailerbouwbedrijf Bulthuis te Noordwolde.
In de zomer van 2015 is de overstap gemaakt naar een grotere werkplaats op het nieuwe industrieterrein te Bedum, wegens de gunstige ligging en betere bereikbaarheid.

Deze ontwikkelingen, in combinatie met ons uitgebreide voorraadprogramma, bieden ons de mogelijkheid u zo snel en optimaal mogelijk van dienst te zijn.